jueves, septiembre 20, 2007

Tens un problema? Ves al jutjat!!!!

http://manmars.blogspot.es
Avui a la pàgina 14 del diari de Terrassa surt una noticia de la qual parlava el meu company Quico dies enrere en el seu blog. Tracta sobre el procés d’expropiació il·legal d’una finca de 10mil m2 al carrer Arquitecte Gaudí, propietat des de fa 32 anys del senyor Antonio Caballero. Aquest senyor assegura que ha pagar religiosament el seu impost de contribució cada any i que ademès ha visitat freqüentment l’Ajuntament per motius tributaris amb lo que demostra, juntament amb escriptures, mapes, informes del cadastre, etc que aquesta finca es seva i que el consistori ho sap. Ara però sembla que Foment i Ajuntament diuen que la zona que volen expropiar-li aquest senyor no es seva sinó una heretat de la família Tries que posseeix una empresa de construcció.
Amb tot aquest “lio” el que m’ha sobtat més es la reacció de l’alcalde. Sembla ser que ja no porta la disfressa de Robin Homs i ara ja es mostra tal com és, no dóna cap explicació ni cap prova de que la finca no sigui d’aquest senyor i es limita a dir textualment: “ El que tingui problemes pot anar al jutjat o a presentar una denúncia, o inclús a Foment, però serà estèril ja que el Ministeri sap el que ha de fer. No es tracta d’una institució menor sinó d’un ministeri”.
D’aquestes paraules dedueixo que:
1.- El meu alcalde no em representa com a ciutadà, ja que no puc tractar amb ell un problema major, he d’anar al jutjat. Creia que tenia el dret de poder presentar una instància o sol·licitar una reunió amb el batlle del poble…
2.- El Ministeri no s’equivoca mai, es clar es un ministeri!!!! Es curiós que el mateix article denuncia que el Ministeri no sap res d’aquest assumpte, però com he dit al punt 1, sembla que el senyor Homs no ho comunicarà perquè això es tasca del jutjat.
3.- Pocs mesos abans de les eleccions el senyor Homs es va atrinxerar contra Foment per soterrar el 4Cinturó. Que ha canviat ara? Abans el Ministeri es podia equivocar i ara no? O es que abans si que era una institució menor?
Com sempre aquestes preguntes quedaran sense resposta inclús al proper ple, que pel que sembla encara no s’ha convocat… Clar tenen massa feina com per fer-ho!. Es va passar de fer un ple mensual a un cada dos mesos, però pel que sembla potser hi haurà un ple anual de 564 punts.