martes, septiembre 18, 2007

Carta a l'Alcalde II

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
Il·lustríssim alcalde,
Tot i que encara no hem rebut cap resposta oficial per part seva (tot i que tenim dubtes que algun comentari anònim rebut sigui de vostè o del seu entorn més proper) creïem que és necessari continuar amb les preguntes que ens vam deixar al tinter.
Volem deixar clar que no afirmem res. Simplement ens agradaria que, com vosté té informació de primera mà, ens respongui a les preguntes que ens arriben dels nostres lectors per e-mail.
-Tal i com vostè diu al seu bloc l'habitatge de protecció oficial és una preocupació per l'Alcalde. També diu: "Aquest mes d’agost s’ha adjudicat la construcció de 48 pisos al carrer de les Orenetes". És cert això?
-Creu que el mes d'agost és el millor per prendre aquest tipus de decissió?
-És cert que l'empresa a la que s'ha adjudicat aquesta construcció esta relacionada d'alguna manera amb el Sr. Florido?
-És cert que el Secretari municipal (segon des de l'inici d'aquesta legislatura) no estava d'acord amb el procediment?
-És cert que el secretari municipal actual també ha marxat de l'Ajuntament?
-Què opina que els seus tècnics de confiança (Faure, Florido, etc...) estiguin molt sovint als bars del poble amb professionals d'empreses constructores? Són ells els que contracten?
-Canviant de tema, alguns comentaris de la carta anterior feien referència a una possible agressió per part del seu soci de govern (Paco Vega Aragón) a un familiar d'un membre d'ERC. Sap vostè si això és cert?
-Com veu que la persona que representa a la Policia Municipal i per tant, la seguretat de tots els vilatans, sigui un pressumpte agressor?
-Tornem a canviar de tema, pot garantir que el IV cinturó anirà soterrat a Can Trias? O la garantia serà a la que ens té acostumats fins ara? (Tot el que garanteix passa just el contrari)
No perdem l'esperança de que algun dia respongui. Gràcies per endavant.
P.D: Som anònims. Ho sabem. No ens avergonyim. En èpoques de repressió els pseudònims són necessaris.