viernes, septiembre 21, 2007

Assemblea general del Consell Esportiu del Vallès Occidental

El Centre Cívic d’Avel·lí Estrenjer va acollit aquest dimarts l’Assemblea general del Consell Esportiu del Vallès Occidental, l’entitat que té com a objectiu el foment, la promoció i l’organització de l’esport en edat escolar.
Amb l’exregidor d’Esports de Terrassa José Zaguirre, presidint la sessió, un dels punts més destacats de l’ordre del dia ha estat l’aprovació de la nova junta directiva. Entre els canvis a destacar hi ha el de Gaspar Company, que ha passat a ser el nou secretari tècnic del Consell, en substitució de Jordi Martín que, després de 20 anys al càrrec, ara és subdirector general del Consell Català de l’Esport.
L’Assemblea de dimarts també ha servit per marcar l’inici de la nova temporada d’activitats i presentar-ne el calendari. Sota el lema Joc Net, en referència l’educació per a tothom, s’ha informat dels continguts de l’edició 2007-2008 dels Jocs Esportius Escolars, que iniciaran les activitats el proper mes d’octubre.
La combinació de la pràctica de 25 esports els dissabtes amb la promoció esportiva a les escoles són la base d’aquesta edició. Company ha explicat que “Futbol, bàsquet, volei, handbol, tots els esports d’equip es complementen amb els esports individuals. Tot això seria la fase comarcal dels Jocs Esportius Escolars. I aleshores es basa en un altre programa de promoció esportiva a les escoles en hores lectives, en que des del consell ajudem al professorat i escoles a triar endavant la seva activitat”.
El Consell Esportiu del Vallès Occidental treballa en la promoció esportiva a les escoles del seu àmbit territorial, és a dir, els municipis de Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.