miércoles, julio 04, 2007

Governar amb honestedat i transparència.., que falsedats sr. Alcalde

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com
/2007/07/governar-amb-honestedat-i-transparncia.html
En les 24 pàgines del programa de CIU a les municipals, de les quals 11 eres fotos i nomes 13 eren útils, els convergents no mencionaven com tractarien els temes de regim intern: contractacions, personal, promocions i mèrits, modernització de l’administració, formació, etc.. reptes que qualsevol organització municipal moderna ha de afrontar, i els candidats a gestionar tot aquet aparell al servei dels ciutadans, han de tractar d'oferir respostes a les necessitats...
Això no va passar a la proposta de CIU i sembla ser pels resultats obtinguts per aquesta formació, que tampoc va importar-les massa, en sentit genèric, als que li van votar..
Bé ara la caixa dels trons s’obre poc a poc, i la majoria obtinguda pel que demana el títol de il·lustríssim, l’alcalde Homs, juntament amb el soci de la plataforma nascuda per ajudar-li , deixa anar que pensa d’això de governar, primerament a la casa municipal...
Les prebendes i els favoritismes que abans de les eleccions donaven d’amagats, o dissimuladament, cal recordar els episodis repetitius de condonació de multes per exemple, ara amb la majoria no cal dissimular, amenaces a treballadors/es -la Cesca Berenguer es un clar exemple-, acomiadaments com el de la Marta Miró o David Calvet i les contractacions clientelars i d’amiguisme -exemples el Roger Mestres o Josep Faure- ja hi son presents amb tot els seu esplendor, com només CIU ho sap fer.
Les paraules honestedat, transparència.., que diu Sebastià Homs a la presentació de la Web de CIU, igual a les de presentació del seu programa, son falses; productes de mercat per embellir un vell discurs ranci i sense idees, mentides del moment...
Ho dit molt clar, les actituds politiques de l’alcalde Homs, al dia d’avui, no son honestes, i molt menys transparents, pel contrari son producte d’un estat anormal que situa el revenja per davant de qualsevol altra consideració.
La seva presentació a la Web convergent terminava dient que “els veïns i veïnes de Viladecavalls necessitem mirar el futur amb la tranquil·litat d’estar en bones mans” bona frase per acabar un plantejament obertament cínic, Homs no ha rebaixat, ni ho intenta, el nivell de crispació polític i d’enfrontament, ni dona tranquil·litat als veïns i veïnes.
Hauria d’adonar-se que tot i que va tenir mes vots que altres partits, i més que el PSC, de les 3.200 paperetes emeses de vot, CIU només va obtenir 1.308. Així que menys vents i més treballar per tothom, i més tolerància als altres partits i humilitat amb el conjunt de la població.