martes, julio 03, 2007

El número 7 de a llista per CIU a les eleccions municipals, contractat per l'Ajuntament

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
/2007/07/el-nmero-7-de-la-llista-per-ciu-les.html
Tot i que encara ens falta informació sobre el càrrec que desenvoluparà, Josep Faure i Pardo ha sigut contractat com a treballador de l'Ajuntament de Viladecavalls. Josep Faure era el número 7 de la llista per CiU a les passades eleccions.
La notícia que confirma les previsions fetes per La Veu el passat 1 de juliol ens fa perfilar encara més l'estil que està implantant l'alcalde Homs i el seu equip de govern des de la seva victòria a les eleccions del 27 de maig.
Com era d'esperar i sense ser cap sorpresa, el soci de govern Paco Vega ha donat suport a la decissió de contractar al polític viladecavallenc Josep Faure.
Josep Faure i Pardo és en l'actualitat el president de CDC (Convergència Democràtica de Catalunya) a Viladecavalls. La magnitud de la notícia és evident tenint en compte tots els lligams polítics de Faure amb CiU. També sorprèn molt la contractació i incorporació laboral del president de CDC després de la realització de dos acomiadaments reconeguts com a improcedents pel mateix govern. Més endavant ja farem una valoració i esperem aconseguir més detalls sobre la contractació del convergent Faure com a treballador municipal.
Si estiguessim parlant de Marbella quines paraules utilitzaríem...