domingo, julio 01, 2007

Un Mes de govern d'en Sebastià

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
/2007/07/resumint-un-mes-de-govern-den-sebasti.html
Ara fa un mes que tenim alcalde. De fet és el mateix que teniem però ara té més poder. Una de les seves primeres decisions va ser retirar l'accés dels regidors de l'oposició a l'Ajuntament. També els hi va retirar els telèfons mòbils.
Posteriorment els seus regidors, sobretot en Valero, s'han dedicat a escampar que s'acomiadaria a tot el personal de l'Ajuntament que no pensi com ells, las "malas hierbas".
Els primers dies de govern es van dedicar a intentar destrossar a tot aquell que no els hagués recolzat durant la seva campanya electoral.
Durant aquest primer mes hem sabut que la persona de confiança del Sr. Homs, el seu amic Roger Mestres havia sigut contractat de forma irregular.
Aquest temps també ha servit per veure que Paco Vega no té ni vot ni veu al govern ja que es limita a seguir les instruccions de l'alcalde.
Aquests dies hem vist la punta de l'iceberg del currículum de l'antagònic Valero. Valero sindicalista, Valero empresari autoritari. Agraïm al Sr. Valero que hagi sigut una mina per a la Veu. Gràcies a ell hem sabut que els membres de l'equip de govern no s'aguanten entre ells.
Hem vist com davant de la problemàtica de la droga l'equip de govern no ha reaccionat a la informació donada per la Veu.
Resumint, aquests dies hem pogut veure com s'han acomiadat a treballadors de l'Ajuntament per haver estat relacionats amb qualsevol que no caigui bé a l'alcalde o no pensi com ell.
Hem vist com tècnics municipals (esports, mediambient), treballadors de l'escola taller i algun treballador de la brigada han format part d'una llista negra.
Però sabeu el que més ens preocupa? És que això acaba de començar.
Encara hem de confirmar algunes informacions però avancem algunes dades que ja publicarem en articles posteriors.
Ens hem de preparar per veure com s'agraeixen a amics, col·laboradors de campanya i integrants de la llista de CiU els serveis prestats. Noms com Florido, Faure, Amiguet i altres, aviat tindran la seva recompensa...