miércoles, julio 04, 2007

Bona Festa Major

http://manmars.blogspot.es/1183582440/#com
Aquest dijous comença la Festa Major de Viladecavalls, una festa de germanor on tots i totes podem gaudir d’uns dies d’esbarjo, balls i joia tan necessaris desprès d’un any de feina i d’estres. Malahauradament haig de dir que se que comencen les festes aquesta setmana perquè vaig veure el programa l’altre dia dinant al Casal Familiar i per tradició però avui encara no ha arribat el programa a casa meva ( visc al centre del poble, no m’imagino quan arribarà la propaganda als veíns del Molinot…)
Desprès de veure la oferta per la Festa Major d’enguany, tampoc crec que sigui necessari una gran despesa de tríptics ja que es calcada a l’any anterior i l’anterior, i l’anterior i l’anterior… una mostra més de lo poc que s’inverteix en cultura a Viladecavalls. Suposo que el govern de CiU vendrà com un èxit la nova ubicació de la Masia de Can Turu, però haig de recordar al lector del blog que tota la vida s’havia fet la festa allà i la veritat, crec que ja era hora de retornar al lloc de sempre desprès d’unes obres inacabables i de patir durant anys insuportables balls a la pujada del carrer Antoni Soler i Hospital. També crec que es just de recordar que la partida pressupostaria corresponent a les obres de la Masia correspon a Obres i Serveis i no a Cultura, per lo que la falta d’oferta no es pot camuflar sota la remodelació de la Masia.
El que si que ha canviat es el programa de mà ( el tríptic de tota la vida) i no seria just si no felicités al dissenyador d’aquest. Un programa de mà divertit fresc i útil ( a qui com jo no l’hagi rebut, es un vano desplegable) Però inclús aquí es troba a faltar una petita felicitació de les festes del nostre alcalde, ja que només se li veu la foto. Senyor Sebastià, ja l’hem vist suficient als diaris aquest darrer any i ja el coneixem, no creu que podia haver tingut el gest de felicitar les festes al poble amb 4 ratlles, tampoc es tant difícil…
I ja que el senyor Ohms no s’ha dignat a felicitar les festes, permeteu-me que com autor del blog us desitgi, malgrat tot, una bona Festa Major!