miércoles, enero 09, 2008

A Viladecavalls l’oposició te les culpes

http://viladecavalls

La manca d’acció, de projectes i de idees dels convergents i el seu alcalde Sebastià Homs, fa que centrin la seva activitat únicament a criticar l’oposició, especialment els socialistes. ¿Potser que es deixin d’escampar verí i es preocupin, per una vegada, de Viladecavalls i dels seus ciutadans i ciutadanes?. Ja toca.
A Viladecavalls tenim un govern tancat en sí mateix, desconfiat, malhumorat, sense il•lusió. Presoner de si mateix, tot ho veu com un atac. Actua a la contra. No té projectes, les decisions preses fins ara venen de fa més de 8 anys i l’autoria de les propostes, no son ni de CIU ni el PVA, venen dels grups politics a l’oposició: PSC, ERC, IC-V.El govern municipal de Convergència i Unió, només té un objectiu anar amb contra dels socialistes i evitar un govern de progrés de les forces d’esquerra.
Amb aquest tarannà és impossible que puguin construir res positiu i avançar. És molt difícil solucionar problemes, fer front als reptes i tirar endavant un municipi tan complicat com el nostre, amb una actitud tan negativa, centrada només en trobar culpables a tota hora i escalfar cadires. ¿Els socialistes, l’oposició que no te la majoria, que no governa, tenen la culpa de tot?. Es senzillament ridícul i mostra la seva incapacitat. Vostès, senyors del govern mirin cap el futur i no es quedin ancorats en el passat, ¿què pensen fer el mateix que ara tota la legislatura?.
Diuen que tots els pobles tenen els governs que es mereixen. Cal pensar que en tot cas, Viladecavalls deu ser l’excepció a aquesta regla. No ens mereixem aquest govern. Els ciutadans ens mereixem un altre tracte, un altre tarannà. Ens mereixen uns governants il•lusionats, generosos, emprenedors que treballin pel poble, que prenguin decisions i que se’n facin responsables.
Els ciutadans també han de posar el seu gra, perquè la situació d’ara va vindre de la passivitat del molts, que van pensar que el seu vot no hi era necessari i es van quedar a casa. L’abstenció va guanyar i la dreta de tota la vida, representada per CIU es va aprofitar, i per fer pagar la por que van tindre l’alcalde practica encara la revenja.