viernes, diciembre 21, 2007

Sort que els Reis vénen en camell... bon any 2008

http://carlesrh.
No calen més explicacions...
Propòsits per al 2008:
- Aconseguir fer realitat la proposta electoral d'ICV a Viladecavalls de que parin tots els trens que passen pel nostre municipi. La sol·lució als problemes de mobilitat a Viladecavalls no passa per la construcció del 4rt Cinturó. Passa per dissenyar unes línies d'autobús, parades, i recorregut determinats per tal que la mobilitat interna i amb Terrassa sigui el més eficient possible. També la mobilitat dels i les joves que han de procurar-se un cotxe o moto per anar a estudiar o gaudir del seu temps d'oci.
- Aconseguir que el govern de Viladecavalls accepti alguna al·legació als pressupostos del 2008 encaminada a impulsar la participació ciutadana a Viladecavalls (a un poble de 7mil habitants ha de ser possible), o treballar sobre projectes que millorin la qualitat mediambiental del nostre poble (lluita contra el canvi climàtic, soterrament línies d'alta tensió...), entre d'altres.
- Aconseguir que l'actitud bel·ligerant i autoritària dels principals càrrecs del govern del nostre poble: l'alcalde Sebastià Homs i el 1r tinent d'alcalde Paco Vega canvii. No parlo de que canviin les seves idees o projectes, ells governen legítimament i tenen el poder per fer i desfer.
Això tots ho sabem, i no cal que ens ho recordin cada cop que ens trobem a una comissió o al Ple. També ho sap el poble.
Parlo d'un canvi d'actitud i de manera de fer política. Per mi no és concebible que un alcalde em menystingui només pel fet d'estar a la oposició i tenir propostes diferents a les seves.
Cal diàleg i enteniment, senyors.
Els convido a la reflexió.
Als que llegiu el bloc assíduament i als que algun cop us heu passat per aquí... a tots i a totes
Us desitjo una molt bona entrada d'any.
Una abraçada,