martes, enero 15, 2008

L’alcalde de Viladecavalls no forma part de la comissió d’infraestructures que s’ha constituït al Consell Comarcal

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com

L’alcalde de Viladecavalls no ha estat present a la reunió comarcal on han assistit l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; l’alcalde de Montcada i Reixac, Cèsar Arrizabalaga; l’alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral; l’alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba; l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, l’alcaldessa de Rubí, Carme García i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda.
En representació de l’ajuntament de Terrassa hi ha assistit la regidora Carme Laboria i en representació de l’ajuntament de Sant Cugat, la regidora Marta Subirà, totes dues per delegació dels seus respectius alcaldes.
La futura Comissió Permanent d’alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental s’ha constituit inicialment i treballarà diferents temes estratègics per la comarca. A més, serà l’encarregada d’elaborar un document que reculli les propostes de millora de la mobilitat i les infraestructures del Vallès Occidental. La constitució d’aquesta Comissió es va acordar el passat 22 d’octubre en el darrer Consell d’alcaldes i alcaldesses.
Resulta significativa l’absència de l’alcalde de Viladecavalls Sebastià Homs, quant el municipi es dels més afectats de la Comarca, amb presencia de d’infraestructures permanents i per desenvolupar, a tall de recordatori: el IV Cinturó, l’autopista Terrassa-Manresa, la RENFE, la C-58, la B-120, i la futura orbital ferroviària, de moment... per això aquesta deixadesa es una mostra de com CIU vol defugir de la responsabilitat de defensar els interessos locals.
Una mostra d’això es la situació d’execució del IV Cinturó om encara no s’ha informat públicament de l’abast de les obres, als veïns més directament afectats, ni s’ha fet cap reunió d’informació pública. Sebastià Homs va utilitzar els mitjans d’informació, per manipular l’informació, rentabilitzant electoralment les seves promeses de “defensar” el benestar i la bona execució del projecte. Això va resultar una gran mentida, ores d’ara encara no te a les mans el pla d’obres, però cínicament es manifesta periòdicament dient que tot va bé.
Curiosament a la reunió Comarcal, l’alcalde tampoc ha delegat a ningú. Aquesta incapacitat de comunicació de Sebastià Homs, perjudica seriosament els interessos de Viladecavalls, ja que no hi es als llocs on es prenen decisions que ens afecten.
Es veu que no es el mateix defensar les necessitats de Viladecavalls, que anar els matins a prendre cafetons amb veïns agraïts de Can Trias, fer reunions d’amagat a Can Pepet, o fer la "charradeta" al despatx de l’ajuntament, escalfant la cadira.