sábado, agosto 25, 2007

Diferents motius però mateix resultat: Crisi a CIU

http://laveudeviladecavalls./
blogspot.com/
Els diaris escrits d'abast nacional han donat la notícia durant aquesta setmana que CiU està patint una crisi. La notícia explica que 15 membres del Consell Nacional de Convergència Democràtica (CDC) creen una plataforma per separar-se d'Unió Democràtica, liderada per Josep Antoni Duran i Lleida. La plataforma es denomina "desfederem-nos" i és presidida per Lluís Rovira.
Rovira opina que la relació entre els dos socis és "nefasta", que existeixen moltes diferències ideològiques entre ells, el tema de l'abortament, l'homosexualitat, el divorci, etc.
La crisi a Viladecavalls segons ens informen, podria estar relacionada amb la disconformitat per part d'Unió Democràtica (Regina, A.Raso, etc...) amb algunes decissions personals preses per l'Alcalde. Segons la informació que ens ha arribat, la Tinent d'Alcalde Regina Parellada està en contra d'una decissió personal d'en Sebastià Homs. Si aquesta informació surt a la llum es podria posar en entredit la credibilitat d'en Sebastià Homs durant la campanya. Recordem que temes com la família han estat utilitzats en la campanya electoral de CiU.
Relacionat amb la crisi el Regidor Antoni Raso podria estar fent un doble discurs en relació a l'estil de fer política de l'equip de govern. Per una banda, recolzaria a nivell intern les decissions preses pel propi partit. Un cop fora d'aquest entorn, i sense pressió, manifesta la seva disconformitat en algunes decissions i en l'estil autoritari i de fer mal a persones per interessos propis de l'Il.lustríssim.