domingo, agosto 12, 2007

El Ple del Juliol 2007

No he estat un gran amant d’anar als Plens,però últimament hi assistit a uns quants. A cap d’ells si respirava un bon ambient i en aquest últim tampoc, i així es va veure.
Penso que el senyor Alcalde no va estar a l’altura de les circumstàncies i es va posar, sense en principi cap necessitat , com un autèntic “Gall Fer”.Utilitzà la seva artilleria(el 6+1) per concentrar, en un sol Ple, un any llarg de letargia municipal. Li recordo al Sr. Alcalde ,que el poder és fum i més en l’espai municipal. Espero que s’acabi aquest mal sabor,que a cops em fa pensar, que en política,alguns polítics/ques ja saben el pa que si cou. En els pròxims quatre anys podrem fer el seguiment, que amb la majoria “condicional”,de la que gaudeix l’equip de govern , li permet activar sens dubte d’una manera ràpida i com es veu ,amb un escuet diàleg ,tots els projectes,que no són pocs,es van anar numerant.
Aquest poble és molt observador i estic segur que no deixarà de valorar,al marge de batusses politiques,el que és farà i a quin cost es farà,estaria be doncs que les bones formes tornessin al ple. També agrairia la transparència que tant repetidament, se’n va anar fent esment,si l’equip de govern no aconsegueix demostrar un altre tarannà, senzillament crec que s’equivocarà i dubto pugui aguantar un nivell de pressió creixent