viernes, enero 18, 2008

Escola Taller, Adéu!

http://carlesrh
Al conèixer avui el fet del tancament de l’Escola Taller de Viladecavalls per al proper 31 de gener d’aquest any, el Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds de l’Ajuntament de Viladecavalls volem manifestar:
1-
El nostre suport als treballadors i treballadores de l’Escola Taller de Viladecavalls, així com als alumnes de l’escola i a tota la comunitat educativa de Viladecavalls que els ha manifestat el seu recolzament.
2-
El tancament de l’escola és un fet evitable i greu. L’escola taller havia funcionat durant més de deu anys i era una molt bona eina per trobar alternatives als i les joves que no volien continuar estudiant.
3-
El tracte que estan rebent els professors i treballadors de l’escola és una altra demostració de l’”estil Homs”. L’assetjament policial i la seva degradació de funcions a la que es veuran sotmesos a partir de l’1 de Febrer és un acte de mobbing en tota regla.
4-
En el pressupost de l’Ajuntament per l’any 2008 hi ha destinada una partida de 117.000 € per Indemnitzacions. Ja vam dir al Ple de desembre i en declaracions a la premsa mesos enrere que l’actual equip de govern té una llista negra amb treballadors i treballadores del Consistori que consideren “deslleials”, la majoria d’ells contractats per l’anterior equip de govern també convergent. Molt ens temem que alguns professors de l’escola en formen part d’aquesta llista i l’alcalde vol despatxar-los fent ús de la desmesurada partida d’indemnitzacions aprovada recentment.
5-
Considerem un despropòsit recórrer a motius econòmics per tal de justificar el tancament de l’escola. La seva continuitat o no depèn de la voluntat política del govern de Viladecavalls. I més tenint en compte que altres serveis educatius, com l’escola de música, fa anys que són deficitaris i la seva continuïtat mai ha estat qüestionada.
6-
Per últim demanem la immediata dimissió de l’actual titular de la regidoria d’educació, Regina Parellada i Canals, per manca de previsió, incapacitat política i incompliment reiterat de la seva paraula.

Joan Olivares Abad
Carles Rodríguez Herencia

Regidors d’ICV a l’Ajuntament de Viladecavalls