jueves, octubre 18, 2007

On no hi ha aigua, no ratja

Aquesta tarda estic convocat a la sessió de la Comissió Informativa del Ple, que tindrà lloc el proper dijous 18 d’octubre. La “cosa” es que només fa dos dies no tenia cap convocatòria i ara tinc dos “oficials” pel mateix acte. La primera amb data de l’11 d’octubre , per tant fa dies que algú la retenia i avui la he trobat a la guixeta de l’ajuntament, l’altra del 16 d’octubre, que la va portar a casa com sempre, la policia municipal.
Però aquesta dualitat i concurrència no acaba aquí, el primer punt de una de les convocatòries, es el segon a l’altra i així sucessivament fins a l’últim punt, el 6 a una de les convocatories. l’Altra s’allarga fins al nº 11.
Curiosament alguns dels punts parlant del mateix tema s’han capgirat, no es lo mateix tractar la “Creació del Patrimoni municipal del sòl”, que “Crear l’inventari del Patrimoni municipal del sòl” es evident dons que no tenen clar el que volen, que es nota fins al detall de les firmes ¿una convocatòria signada pel secretari-interventor, l’altra pel l’alcalde?. Potser es una competició de firmes..
A diari es visualitza que els anys de regidor que l’alcalde porta a la cua no li han servit per aprendre, i això que de tinent d’alcalde figurava molt. Es veu que aquets temps s’ho va passar escalfant la cadira. Amb la seva conducta i actituds no honora el seu càrrec, però tampoc al seu antecessor Felix Farre, del que varem aprendre tots una mica, menys Sebastià Homs; que ara no vol ni sentir el seu non, això que era de CIU i que podent donar fe dels esforços, el temps i la paciència que Felix li va dedicar. Però on no hi ha aigua, no ratja.
L’ajuntament va funcionant però es per la professionalitat del personal. l’Equip de CIU amb la seva majoria, no sap governar, el que si saben be es embolicar-se, complicar les coses innecessariament, i tibar de Visa sense complexes.
¿Que ens trobarem a la primera Comissió Informativa que es realitza, des de les eleccions?.