martes, octubre 16, 2007

Les comissions informatives son obligatories!!

http://xlleberia.blogspot.com
No puc entendre com l'il·lustríssim alcalde de Viladevacalls pot dir en unes declaracions al Diari de Terrassa d'avui, que les comissions informatives prèvies als plens es tornaran a fer "com una senyal de bona voluntat i generositat".
Les comissions informatives que s'han de fer abans de cada ple son obligatòries per llei. L'il·lustíssim alcalde les va suprimir com una mostra més del seu poder (recordeu les accions dutes a terme per no informar a l'opisció).
Des de les eleccions municipals (27 de maig), a part del plè d'investidura, s'han fet dos plens municipals més i abans d'ells no s'han realitzat aquestes sessions, que torno a recordar que son OBLIGATORIES.
Crec que és lamentable que el que auria de ser el màxim representant de Viladecavalls sigui el primer que es va saltant les lleis. Què li passa a qualsevol altre ciutadà que se la salta?
Despés de tant de temps, s'ha vist obligat a acceptar la llei, però com sempre ha fet servir les declaracions per quedar bé davant la gent, entenent la realització de les comissions com un acte de "generositat", quan el que hauria d'haver dit és que durant tot aquest temps s'ha estat saltant la llei.