miércoles, octubre 10, 2007

L’alcalde de Terrassa demanara diners pel pont a Sant Miquel de Guanteres i estudiarà prolongar la línia 5 dels autobusos a la Plaça Sant Miquel

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com/2007/10/lalcalde-de-terrassa-demanara-diners.html
Segons diverses fonts, l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro (PSC), va acaptar intercedir amb la Delegació del Govern a Catalunya, perquè concedeixi una subvenció per arreglar el pont sobre Renfe de Sant Miquel de Guanteres de Viladecavalls que es començarà a executar en breu. La petició de l’alcalde de Viladecavalls es va realitzar en una trobada per concretar que els tècnics de les dues administracions treballaran per millorar la gestió i els servei de zones comunes al Molinot.

El pont de Sant Miquel de Guanteres és un dels punts de connexió viari entre Viladecavalls i Terrassa que fa anys que està en un estat precari que fins i tot va tenir una esllavissada a l’octubre del 2005. Tot i les reiterades peticions de Viladecavalls a Renfe i al gestor de les infraestructures ferroviàries, Adif, perquè l’arreglessin, des de la companyia ferroviària sempre van negar que estigués en mal estat. Per aquest motiu, CIU al govern de Viladecavalls pressionat pels partits de esquerres a l’oposició i els veïns que van realitzar una manifestació,
va decidir fer una primera reparació d’urgència amb l’objectiu d’elaborar un projecte –una de les prioritat dels veïns en el pressupost participatiu de l’any 2005– per fer-lo nou.
La previsió de l’obra es començar a executar a finals d’any per un import de 671.746 euros però s’ha demanat subvenció a la Delegació del Govern de l’estat i ahir Homs va sol·licitar a l’alcalde de Terrassa que l’ajudés per aconseguir-la.
A la trobada Sebastià Homs també va demanar col·laboració a Navarro per posar la xarxa de sanejament, clavegueram i enllumenat a la zona compartida de la urbanització del Molinot i perquè fes arribar la línia d’autobusos urbans de la cocapital fins a la plaça de Sant Miquel de Guanteres quan ara arriba a Can Trias. Segons les informacions rebudes, les dues parts es van emplaçar a treballar amb els tècnics en tots aquests temes.