miércoles, octubre 03, 2007

117 dies des de que es van celebrar les darreres eleccions municipals...

http://manmars.blogspot.es/1191417240/#com

Disculpeu-me per haver tingut el bloc una mica oblidat aquesta setmana, però he anat molt atrafegat amb la Universitat ( al final estic a Terrassa fent Teràpia Ocupacional). La veritat es que hi ha hagut moltes noticies noves i no se ni per on començar… buff!!

Em vaig comprometre a fer una valoració personal dels primers cent dies de govern de CiU+Pva… Bé crec que la política que estan fent aquests dos partits no es la que el poble necessita, m’explico:

- Com l’estiu passat, l’alcalde ha tornat a aprovar projectes que a primera vista semblen molt beneficiosos per Viladecavalls com l’aprovació de la construcció de 48 pisos al carrer orenetes per joves. Segons informa el propi alcalde en el seu blog, al novembre es licitaran 15 més a Can Tries i properament 36 de lloguer a la zona de FILVISA. Deixant a banda la forma d’adjudicar aquestes obres que no sembla gaire legal, crec que abans de construir de manera irracional s’ha de fer un estudi de les necessitats del poble. Fa poc més de dos anys es van sortejar 17 pisos al carrer Rosari ( tinc la sort de ser propietari d’un d’ells). En aquest sorteig ens varem presentar 60 candidats dels quals només varem ser vàlids 32, es per això que potser fer 99 pisos per a joves en plena crisis immobiliària està totalment desorbitat. No hagués sigut millor potenciar els pisos de lloguer i fer construccions socials de veritat, es a dir, pisos de baix cost per a tothom i no només per joves? Tot i així encara faltarien per fer 70 més segons les promeses electorals de CIU… s’ha fet algun estudi per saber si realment es necessari tota aquesta edificació o es que ara es canviaran els barems per accedir a una d’aquestes vivendes?

- Desprès de cent dies de govern, encara no sabem quines són les prioritats i els acords del pacte CIU-PVA, s’invertirà en polítiques socials? Tindrem més serveis al poble per cobrir les necessitats del més de 7mil habitants que vivim a la Vila? Hi ha alguna proposta per donar vida a totes les places que s’han fet els darrers anys? Hi ha alguna proposta per modernitzar el poble? Les meves amigues rotondes del Vial Sant Jordi continuaran en un estat tan deplorable tot i ser noves? Als vorals de la Bauma al seu pas per Can Tries es netejaran de males herbes i es plantarà gespa i un “benvinguts a Viladecavalls” o continuaran com fins ara donant un aspecte de poble fantasma? Hi ha algun projecte de prevenció de drogues, informació a pares, etc?...

- Desprès de cent dies continuem sense saber res més que hi ha eterns plens cada dos mesos que avorreixen fins i tot als propis polítics… increïble la postura de Paco Vega badallant tot el plè i fregant-se els ulls com si la cosa no anés per ell…

Per altra banda i sense entretenir-me gaire per no fer aquest article molt extens m’agradaria denunciar una sèrie d’atracaments a Can Tries, sembla ser que per toxicòmans procedents de la Maurina que estan succeint darrerament i dels quals no s’ha informat als veïns de les accions que el govern CIU+PVA pretén fer per erradicar la inseguretat al barri. (Potser es que no pretén fer rés…)

Per acabar donar des del meu blog tot el meu suport al meu company i amic Quico que va rebre un anònim amenaçant al seu cotxe. La veritat es que no crec en fantasmes i per tant no crec que se’ls hagi de tenir por, es més fàcil tenir-ne quan saps qui es la persona que et vol fer mal… sempre i quan sigui algú que faci por, casi sempre el que fan aquests tomàquets es riure i el ridícul.