viernes, septiembre 28, 2007

Els treballadors del CST entreguen a l'alcalde un manifest contra la fusió dels laboratoris d'anàlisis clíniques

L’endemà que el consell de govern del Consorci Sanitari de Terrassa aprovés la fusió dels laboratoris d’anàlisis clíniques de l’Hospital i de Mútua de Terrassa, els treballadors, amb el recolzament de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa, no desisteixen i s’han concentrat davant de l’Ajuntament, coincidint amb la celebració del ple del mes de setembre, per evitar que el projecte tiri endavant.
Representants dels treballadors del laboratori de l’Hospital de Terrassa han fet entrega a l’alcalde Pere Navarro d’un comunicat que reitera el seu posicionament.
Patricio Álvarez, president del comitè d’empresa del Consorci Sanitari de Terrassa l'ha llegit: “Nosaltres els sotasignants, manifestem que estem en total desacord amb l'actuació que es pretén dur a terme en el tema Mútua-Laboratori de l'Hospital de Terrassa, perquè creiem que aquesta és una privatització encoberta d'un servei públic. Per tant, exigim la paralització immediata del projecte.
Tot i que l’acord al que van arribar dimecres els membres del consell va ser que el nou laboratori en xarxa tindria una posició majoritària de les administracions públiques, Generalitat de Catalunya (a través del CatSalut) i Ajuntament de Terrassa; i que es garanteixen les condicions laborals dels treballadors, els professionals del laboratori de l’hospital es mostren recelosos i defensen col.laborar amb altres laboratoris de titularitat pública.