miércoles, octubre 17, 2007

Circutor elabora una guia per fomentar l'eficiència energètica elèctrica

Consumir energia de forma regular, produir només l’energia que es consumeix i no sobrecarregar les línies elèctriques. Són alguns dels consells que recull la Guia Tècnica d’Eficiència Energètica Elèctrica, que ha elaborat Circutor i que s’ha presentat aquest dimarts a l’empresa de Viladecavalls sota l’apadrinament del ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos.
Aquest concepte d’estalvi energètic no és nou. Circutor ja en parlava quan es va fundar, el 1973, i ara l’ús racional de l’energia sona com un dels criteris per mesurar la competitivitat empresarial.
Segons els co-president de Circutor, Ramon Comellas, "d'això de l'eficiència energètica elèctrica fa 35 anys anys que en parlem; fa la sensació que érem únics i ara sembla que la gent ens escolta més i que és una mica més fàcil".
Abans de la presentació de la guia, el ministre Joan Clos ha visitat les instal.lacions de la planta de Circutor. Clos ha manifestat que l’activitat humana és la responsable del canvi climàtic i ha demanat a la societat que prengui consciència energètica.