lunes, julio 09, 2007

Pausa necessària

http://lluissoler.blogspot.com/2007/07/pausa-necessria.html
Tot i que tinc al cap moltes coses per explicar-vos i comentar, com per exemple la Convenció de quadres territorials d'Esquerra celebrada a Tarragona i el Consell Nacional del partit, aquesta setmana em serà impossible actualitzar el bloc per motius laborals. He d'enllestir diversos temes pendents de la meva recerca científica i aquesta setmana necessito invertir el màxim de temps possible a la meva feina per deixar tancats alguns assumptes que corren molta pressa.
Dit això, només una nota breu sobre política municipal. A data d'avui el grup municipal d'Esquerra a Viladecavalls ha tingut l'escandalosa xifra de ZERO reunions informatives amb l'equip de govern, des de les passades eleccions del 27 de maig. És patètic que l'equip de govern tingui una manca tan gran de consideració amb la resta de regidors del consistori i que ens impedeixi desenvolupar amb normalitat la nostra feina.
Per si algú en tenia dubtes, els regidors d'Esquerra ens vam assabentar del nou cartipàs municipal com tothom, per la premsa comarcal. No hi ha hagut ni una trista trucada per part de l'Il·lustríssim Sr. Homs. Ara bé, tampoc l'esperava; com diu la meva companya Glòria "la gent no et decep, sinó que la coneixes".
Demà tindrem la primera reunió. Es tracta d'una junta de portaveus, a les 18h, on suposo que l'equip de govern ens informara dels 31 punts -sí, ho heu llegit bé, 31 punts- de l'ordre del dia del ple extraordinari que han convocat pel proper dijous 12 a les 19h. Bé, la junta de portaveus es celebrarà demà suposant que algun dels regidors i regidores de CiU-PVA ens obri la porta del consistori. I tal com estan les coses, permeteu-me que tingui els meus dubtes.
No oblidem que l'Il·lustríssim Alcalde ens va retirar la targeta d'accés a l'Ajuntament a totes i tots els regidors que tenim la responsabilitat d'exercir tasques d'oposició i control polític de les activitats desenvolupades des del consistori.
Només espero que no tanquin les portes de la sala de reunions; encara són capaços de dir-nos que no han sentit el timbre...