lunes, julio 09, 2007

10é Estiu de Cant Coral a Viladecavalls

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com
/2007/07/10-estiu-de-cant-coral-viladecavalls.html
El proppassat dijous dia 5 a les 10 del vespre a l’Esglesia Parroquial, el Cor Sant Martí de la localitat va oferir un concert que coincidia amb els primer actes de la Festa Major de Viladecavalls.
Els Estius de Cant Coral del Cor Sant Martí sumen els 10 anys i s’han caracteritzat per fer una aportació music-cultural de qualitat que encara te més mèrit, quant el mateix Ajuntament i el seu departament de cultura a les mans dels convergents de CIU des de fa més de 16 anys, son incapaços de posar en marxa una programació mínima d’activitats culturals continuades.
El recital del Cor Sant Martí sota la direcció de Rosa Ma. Ribera va tenir dos parts diferenciades, que al seu conjunt van rebre l’aprovació entusiasta del públic que omplia totalment l’Esglesia. A la primera part, amb el pianista Daniel Garcia, van cantar l’Himne a l’alegria de Beethoven, Cantique de Jean Racine de Fauré, i el Coro di zingari e canzone de Verdi.La segona part el Cor Sant Martí va demostrar novament la seva capacitat, amb, "Ay linda amiga", un Anònim s.XVI, "Un Nom" de F. Vila, Blue Moon de Rodgers, "Enamorat de tu" de E. Presley, "Zorongo" Pop. Andalusa de Federico García Lorca, cantada amb molta sensibilitat, "La reina del placer" de Langrée, "Pirineu", el clasic de R. Martínez Valls, i "Cavaller enamorat" de J. Manent.
El Concert va acabar després que el Cor Sant Martí obsequies a l’assistència amb un bis. Cal ressenyar també dos curiositats significatives, la primera va ser la presencia inusual de l’Alcalde i la seva dona, fins ara absents d’aquestes manifestacions culturals, que van arribar just abans de començar; la segona la salutació del Cor Sant Martí, que entre altres coses va donar les gracies a l’assistència, col·laboradors, etc, com sempre, i també a "tots els regidors del Consistori", cosa que cal agrair, especialment en aquest moments de revenja política a Viladecavalls, que protagonitza l'alcalde Sebastià Homs.