sábado, julio 07, 2007

L’ànsia de protagonisme del diputat Josep Rull tomba dos propostes de CIU, les quals afectaven a Viladecavalls

El tripartit de la Generalitat (PSC, ICV-EUiA i ERC) ha tombat a la Comissió de Política Territorial del Parlament la proposta de resolució que va presentar el grup parlamentari de CiU en què demanava que s’ampliés la gratuïtat del peatge de les Fonts als veïns de Viladecavalls i Vacarisses.
El fet es que l’autopista C-16 passa per cinc municipis al Vallès, tres dels quals sí que es veuen beneficiats per les bonificacions, com és el cas dels de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, el plantejament es lògic i per això el rebuig a la proposta no nega la seva viabilitat ja que la Comissió Territorial diu que “s’ha tornat a crear el grup de treballs de peatges per debatre aquestes qüestions».
D’altra banda, a la Comissió de Política Territorial tampoc va prosperar una segona proposta presentada per CiU que també afecta aquests dos municipis i en què es demanava incrementar el nombre de parades dels combois entre setmana de la línia C4 de Rodalies en el tram comprès entre Sant Miquel de Guanteres, Viladecavalls, Torreblanca, Vacarisses i Castellbell i el Vilar. La moció no va prosperar perquè els representants del govern van explicar que s’estava pendent d’un pla de mobilitat.
El rebuig d’aquestes propostes no se troben en els plantejaments argumentals, ja que de fet les dos qüestions estan a la taula de la Comissió de Política Territorial del Parlament.
CIU a l'oposició es una calamitat ja que ni treballa responsablement ni deixa, especialment el diputat Rull que no sap que fer per obtenir notorietat, i ajudar al seu amic l’alcalde de Viladecavalls, ja que aquestes propostes van ser publicitades a la campanya de les municipals amb clares finalitats de rendiment electoral.