lunes, julio 09, 2007

El regidor de Terrassa amb residencia a Viladecavalls, Alfredo Vega, a la jornada de la campanya mulla’t

Durant tot el diumenge es va celebrat a Catalunya la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Terrassa va participar també a la campanya obrint a la participació ciutadana les piscines del Parc de Vallparadís i del Club Natació Terrassa. Les instal·lacions del club egarenc van acollit l’acte central de la jornada, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Des d’un estand ubicat al vestíbul del club, persones afectades per la malaltia i membres de la fundació van difós entre els interessats la seva tasca. Entre les persones que han volgut participar de la jornada hi havia el regidor d’Esports del PSC, Alfredo Vega, que ha valorat que es facin iniciatives com el Mulla’t, molt positivament.
Curiosament a Viladecavalls, amb plena Festa Major i amb possibilitats de fer ampli ressò, l’Ajuntament governar per CIU amb la col·laboració del regidor “independent” Paco Vega, no s’ha sumat. La carència de piscina pública no pot suposar l’argument donat que el conveni establert amb el Casal Familiar, sense dubtes ho podia permetre i el sentit de col·laboració i solidaritat de l’entitat sempre ho faria possible.
D’altra banda, el projecte municipal de piscina pública més avançat a Viladecavalls es la de Can Trias, però fins ara el l’Alcalde de CIU Sebastià Homs, no ha sigut capaç de trobar un pla de financiació per portar-la endavant. Senzillament lamentable.