martes, julio 10, 2007

Compte enrera

http://webs.racocatala.cat/viladiuiviu/?p=8
S’ha acabat la festa major. A mi m’ha agradat molt, com cada any. Prescindint de les activitats, el què més m’agrada es trobar-me la gent, amics i coneguts, exalumnes amb lletres d’or gravades al cor… Ostres Laura, si ni et conec !!! Albert, Robert sou vosaltres?, alumnes grans i fets… altres que acabo de deixar segueixen fent la mateixa cara de pillus que quatre dies abans. Festa major… Trobo els seus pares i mares, amb qui he tingut el goig i l’honor de compartir la seva educació. Aquest any com mai riuades de gent i ja se sap, quants més serem més riurem.
Sembla ser que el proper dia 12 hi haurà el primer ple d’aquesta legislatura. Comença un compte enrera de quatre anys. És l’hora dels fets. Viladecavalls ha perdut molt de temps i veurem si encara es pot atrapar el tren. Els plans de creixement urbanístic s’han desenvolupat sense tenir present l’increment de serveis, tal com molts havíem previst ja fa anys i panys. Autovies, autopistes, cinturons… Serveis col·lapsats, serveis inexistents… feinada a dojo.
Personalment desitjo molta sort i molt d’encert a l’equip de govern. Que trobi els camins per posar al dia el poble en benefici de tots els vilatans i vilatanes, perquè ja no ens podem permetre el luxe de deixar passar el temps.
Que tots i totes sapiguem enfocar les nostres energies per crear i no per destruir. També molta sort i encert a la resta del consistori. Que des de l’oposició els grups trobin la manera d’ajudar en aquesta tasca constructiva i al seu torn controlar l’acció de govern.
Jaume