martes, mayo 29, 2007

Resaca electoral

http://manmars.blogspot.es/i2007-05/

Aquesta es una setmana difícil pel socialistes com podreu imaginar, teníem grans expectatives en aquestes eleccions municipals que al final s’han quedat en poquet, no ens hem d’enganyar i hem d’analitzar bé el perquè de la pèrdua de 150 vots que han suposat a la vegada la pèrdua d’un regidor.
Es cert que seguim sent la segona força més votada de Viladecavalls i que hem notat molt la forta abstenció d’aquestes eleccions, però tot i així haurem de fer autocrítica i tornar a treballar fort per fer una bona oposició i tornar a guanyar-nos la confiança dels votants. Hem trobat una pedra en el camí, però ens hem d’aixecar ràpid per no perdre pistonada.
En el pla personal no cal que us digui que la nit del diumenge va ser dura, però vaig viure l’experiència de ser per primera vegada membre d’una llista política en una jornada electoral on vaig aprendre molt més en un dia del que m’esperava
M’agradaria destacar la bona sintonia i la normalitat que va haver-hi entre casi tots els apoderats i interventors presents, on no van faltar les rialles i els bons moments entre nosaltres. Els meus agraïments als apoderats d’ERC , de ICV i de CIU així com a la Milu de PVA i per suposat als meus companys del PSC. Per contra vull denunciar les constants provocacions dels altres apoderats del PVA, amb insults de part del senyor Zambranos inclosos. No se que volien aconseguir amb conversacions sobre cavalls blancs, mirades desafiants, etc, però fos el que fos es van quedar sols en aquest joc brut. Espero que el poble els vagi coneixent a poc a poc….
Per últim felicitar al senyor Sebastià Homs que serà el nou alcalde de Viladecavalls tal com han volgut els electors, espero que les promeses electorals no quedin en promeses i es posi les piles perquè hi ha molta feina a fer.