lunes, mayo 28, 2007

Els resultats de les eleccions municipals a Viladecavalls

Convergència i Unió (CiU) va esdevenir diumenge la guanyadora de les eleccions municipals a Viladecavalls, aconseguint 1.308 vots i, en conseqüència, obtenint un total de sis regidors.
Amb un 59,49 per cent de participació, els resultats obtinguts per la resta de les formacions polítiques van ser els següents: amb un 15,82 per cent del recolzament dels ciutadans que van anar a votar, el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) es va situar en segona posició, aconseguint dos regidors, un menys que en les passades eleccions municipals. En tercer lloc, es va posicionar Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) que, amb un total de 412 vots, va aconseguir dos regidors, els mateixos que els assolits en els passats comicis locals. Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) va rebre l’11,96 per cent del recolzament electoral, mantenint, també els seus dos regidors, mentre que el Partit Popular (PP), amb un total de 159 vots, va perdre l’únic regidor aconseguit al 2003.
D’altra banda, l’agrupació independent Plataforma per Viladecavalls Actiu (PVA), que es presentava per primera vegada en aquests comicis, va assolir un regidor, amb un total de 323 vots