lunes, mayo 28, 2007

27-M, un dia trist per Viladecavalls

http://carlesrh.blogspot.com/index.html
L'últim post que vaig escriure es titulava: "Viladecavalls 2007: una campanya electoral d'"aprofitats". Doncs bé, com tots i totes ja haureu pogut comprovar, els protagonistes del meu post s'han convertit en els guanyadors de les eleccions.Políticament caldrà fer totes les valoracions que calgui, però permeteu-me expressar els meus sentiments més personals.
Els resultats d'ahir a la nit van ser decebedors, crec, per tota la gent que d'esquerres, dretes o inclús votants de CiU, que volen o volien millorar alguna cosa al nostre poble.Al capdavant de la gestió del nostre Ajuntament (molt probablement) d'ara endavant tindrem, amb les meves disculpes per alguns/es que potser no s'ho mereixen, a quatre o cinc persones que no tenen ni les ganes, ni la preparació, ni la bona fe, per tirar endavant projectes positius per a la gent que habitem i vivim a Viladecavalls.Després de 13 anys tindrem Quart Cinturó trinxant sobretot Can Trias, tenim un pont a Sant Miquel en molt mal estat, no tenim transport públic regular, no tenim piscina, tenim línies d'alta tensió, no tenim auditori, tenim un bon grapat d'aberracions urbanístiques...A més, l'alcalde que tindrem ha participat d'aquests 13 anys de govern, des del primer fins l'últim.
Però sembla que tot això no presenta cap problema per quasi la meitat de la gent que ahir va anar a votar. Potser les botifarres, plantes i bones paraules i gestos són arguments suficients per decidir un vot.Si és així, potser que ens ho fem mirar tots plegats, perquè voldrà dir que hi ha molta gent que és capaç de vendre's a un preu molt baix.Per la resta, per tota la gent que pugui compartir aquesta reflexió o que simplement vulgui saber de primera mà com és la política real, la que ens afecta a tots i totes sense exclusió, els convido a passar per l'Ajuntament del poble. Aneu a la vostra "casa de la Vila" i palpeu l'ambient i les actuacions dels vostres representants.Assistiu als Plens (a Viladecavalls són l'últim dijous de cada mes a les 21h).Només d'aquesta manera podreu valorar realment si "tots els polítics són iguals" o si podeu o no "passar" de la política.Tots i totes heu de saber en mans de qui deixeu la vostra representació, és molt més important del que us penseu.
Des d'aquí agraeixo a totes les persones que han donat el seu suport a Iniciativa, espero no decebre a ningú. Us garantitzo que la oposició serà contundent i espero rebre moltes propostes per fer sentir la vostra veu a l'Ajuntament.Ànims per tots aquells que, com jo, estan tristos. El que tenim ho hem aconseguit jugant net, ningú ens podrà retreure res. I als que van guanyar, dirl's-hi que ara ja tenen el que buscaven. Ja han aconseguit a la gent i el suport que necessitàven per tenir la seva cadira, espero que el joc brut acabi aquí.Salut i ens veiem aviat!