miércoles, junio 27, 2007

La hipocresia al poder

http://laveudeviladecavalls.blogspot.
com/2007/06/trobem-faltar-al-sebasti-que-no.html
Trobem a faltar al Sebastià que no saludava a ningú o pujava l’entrecella, en el millor dels casos, per saludar un veí. Els seus assessors, així ho suposem, han portat a terme una bona feina ja que ara saluda, abraça i si fa falta petoneja a qualsevol. És clar, si al costat hi ha una càmera, millor que millor.Trobem a faltar a la Regina autoritària i amenaçant mirant per sobre de les ulleres. Ara intenta ser més agradable. Fa tot el possible per tolerar inclús al Valero tot i que no el suporta i com ella diu “no l’entenc quan parla”.
Trobem a faltar al Valero criticant a la barra del bar als de CiU. També trobem a faltar el comentari d’en Valero dient “estos del ayuntamiento no hacen "na" por el "furbol" de Can Trias”L’estil del copet a l’esquena i prepara’t que quan et giris te la clavo està ben après.Només un exemple:Segons ens comenten, al matí, en una reunió, es parlava de confiança i s’elogiava a algunes persones per la seva feina. A la tarda, en Valero es tornava a relaxar davant dels seus compromisos i deia “es un incompetente pero de momento lo tengo que aguantar”.
S’apropa la festa major, que continui i es mantingui viva la hipocresia, no sigui cas que la gent vegi que no s’aguanten entre ells.
P.S: Us convidem a buscar la paraula hipocresia al diccionari de la llengua catalana, diu: “Simulació de qualitats i sentiments que Homs no té” disculpeu, hem tingut un lapsus, diu: “Simulació de qualitats i sentiments que hom no té”