viernes, junio 22, 2007

Un particular reclama 450 m2 ubicats al camp de futbol de Can Trias

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com
/2007/06/un-particular-reclama-450-m2-ubicats-al.html
Segons el Sr. Salvador Llorens Masoliver, es titular propietari d’un solar de 450 m2 ubicat al Poliesportiu que acull el camp de futbol de Can Trias i sol·licita es reconegui el seu dret de propietat. La reclamació la va plantejar mitjançant escrit a l’Ajuntament en data 2 d’abril de 2006 i va ser tractada per la Junta de Govern Local, el 21 de maig de 2007.
La demanda va ser desestimada, per considerar que de la propietat reclamada l’Ajuntament te suficientment acreditada la procedència i ubicació, tot i que el reclamant Sr. Llorens el 3 d'abril de 2007, va demanar un aixecament topogràfic, que des de l’ajuntament diuen que no es necessari.
El Sr. Salvador Llorens sol·licita el reconeixement de la propietat i la permuta o expropiació, assenyalant que això es en reclamació prèvia a la via contenciós administrativa. Cal assenyalar que el Poliesportiu de Can Trias va generar polèmica amb els grups politics de l’Ajuntament, vinculada a determinades gestions i tràmits legals i financers realitzats per CIU, per executar la seva construcció, sent regidor d’esport l’actual cap de llista del PVA i soci de CIU, Francisco Vega i Aragón.
Si la reclamació tira endavant no cal descartar que tot plegat acabi als jutjats, considerat que l’actual reclamació es una més de les coses a sumar, coneguda ara, que al seu dia van ser posades amb qüestió.