jueves, junio 21, 2007

El PSC diu: Estimats convilatans i convilatanes

Internes/view.asp?id=201760&indexable=True
Gràcies per recolzar la candidatura del PSC d´Viladecavalls. Els socialistes de Viladecavalls, volem agrair-vos la confiança que ens heu adreçat a les urnes. Una confiança des de el vostre desig, extensible a tots els components de la nostra llista, de fer possible una altra Viladecavalls.
A Viladecavalls els socialistes encara tenim de fer deures, però es un fet que el 75% de la població catalana té alcalde socialista . Ciutats i pobles estan governats per ajuntaments de progrés que miren per la gent, pels seus problemes i pels nous reptes que planteja el futur. El PSC confirma així la seva condició de primera força municipalista a Catalunya.
Els socialistes augmentem la implantació municipal i creixem notablement en nombre d’alcaldies i regidors respecte de fa quatre anys. Així, a Catalunya ara hi ha 278 alcaldes del PSC, 58 més que el 2003, quan n’hi havia 220. De la seva banda, CiU registra un retrocés important i perd més d’un centenar d’alcaldies . En nombres absoluts, 5,3 milions de catalans i catalanes tenen alcalde o alcaldessa socialista (712.000 més que el 2003). A Viladecavalls encara no tenim l’oportunitat, però estem segurs que arribarà aquet dia.
Durant els propers quatre anys, treballarem amb la il•lusió, l’empenta i l’eficiència necessàries per a recuperar la confiança dels ciutadans i ciutadanes progressistes i d’esquerres, que no van participar a les eleccions municipals, això va ajudar a la dreta (CIU) a guanyar . Amb rigor i serietat, eficàcia i pragmatisme, començarem a construir un nou projecte per Viladecavalls, des de una visió ampla que sumi els valors progressistes i de l’esquerra plural.
Defensarem els interessos públics en totes les operacions urbanístiques i en totes les operacions de gestió. Exigirem lideratge públic i no admetrem de cap manera submissió a interessos de tercers. Treballarem amb responsabilitat per fer front als reptes del creixement i a la necessitat de mobilitat dels nostres veïns i veïnes.
Els socialistes som el pal de paller de l’esquerra. Una formació política amb molta responsabilitat de govern als municipis, a Catalunya i a l’Estat. A Viladecavalls encara no és Aixi, però no renunciem de cap manera.
Executiva PSC de Viladecavalls