lunes, junio 18, 2007

Un cap de setmana trepidant...


Aquest cap de setmana ha estat força interessant i, realment, no he tingut temps d’avorrir-me.Tot va començar dissabte al matí, amb la constitució dels Ajuntaments de tota Catalunya, Aixa doncs, a Viladecavalls es va constituir el consistori municipal.
No va haver cap novetat. Com tots ja sabíem, fins i tot abans de les eleccions, si existia alguna possibilitat de pacte entre els grups de CiU i PVA es faria, i així va ser. El senyor Paco Vega va votar a favor del Sr. Sebastià Homs per fer-lo alcalde, sumant així 7 vots que el feien alcalde. D’aquesta manera a Viladecavalls ja tenim il·lustríssim, Sebastià Homs. Com diu el meu company Lluís Soler, Habemus il·lustrissim.
L’endemà, diumenge, es va fer a Can Trias “El comerç al carrer” on els comerciants del barri posaven una paradeta al carrer, en un dels actes de la festa major. L’alcalde va assistir a l’event amb el seu equip de govern, la gent del grup PVA va assistir-hi amb ell. Tot un bany de masses, i tant ell com els seus ,encantats de tenir el poble al seus peus.
Al mateix moment a Barcelona, a la Plaça Sant Jaume més concretament, els Minyons de Terrassa descarregàvem el nostre primer 3 de 9 de la temporada (foto). Després de què la setmana passada l’haguéssim hagut de desmuntar a Cornellà quan l’acotxador ja estava col·locat, aquest cop es va descarregar sense cap problema extraordinari. Així doncs, aquesta diada servia com a prova de foc per encarar la festa major de Terrassa d’aquí a dues setmanes.
El cap de setmana acabava amb una decepció. Una decepció de la qual jo ja me n'havia fet a la idea desde la setmana passada. El Reial Madrid va guanyar la lliga. Durant 63 minuts, el Barça era campió a causa dels resultats que s’anaven donant. A Madrid el Mallorca guanyava 0-1, mentre que a Tarragona el Barça feia la seva feina apallissant al Nàstic (1-5). Al minut 65 del partit, el Reial Madrid empatava, i després va acabar marcant dos gols més que li van donar la seva trentena lliga. El Barça a tirar una lliga, una temporada i un projecte.
Cal recordar que l’equip que ha guanyat la lliga, fa 4 mesos que el secretari esportiu deia que al vestidor feia olor a alcohol, que el jugador que més cobrava de la plantilla, Beckham, havia estat apartat de l’equip per confirmar el seu fitxatge per un equip americà, que el seu president, si s’haguéssin comptabilitzat els vots per correu, possiblement no ho seria, i que el seu entrenador a estat criticat per tots els estaments dels clubs.
Amb aquesta situació alguna cosa ha hagut de passar...Doncs sí, que el Barça l'ha regalat. Durant les dues ultimes jornades hi ha hagut molta emoció, i per un amant del futbol, coses d’aquestes son les que el fan emocionar. Ja m’extendré sobre tots aquests temes durant la setmana.