sábado, junio 16, 2007

Tenim resposta

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com/
La veritat no esperàvem que la pregunta que feiem als possibles lectors de la Veu de Viladecavalls tingués tant éxit. En primer lloc agraïr la informació enviada a les persones que han fet comentaris al blog i als que ens han enviat e-mails.
Farem un petit resum que servirà de resposta a la pregunta "qui és aquest?"
Un comentari arribat ens diu: "No sé qui és aquest personatge però a la festa dels barrets del Rosella de fa un parell de setmanes es va dedicar a criticar a l'ex-alcalde Félix Farré i a treballadors de l'Ajuntament. La veritat ho vaig trobar fora de lloc. Parlava de gent del poble que conec molt malament i dubto que ell les conegui tant com per parlar d'aquesta manera . A ell no el conec però tampoc tinc ganes. "
Unaltre comentari diu:"és treballador de l'Ajuntament"
Un e-mail(extracte) explica:"És un amic del Sebastià Homs". Unaltre:¨"Serà el nou tècnic d'esports".També:"és el jefe del Molina"
L'avi siset ens diu que(extracte):"en Roger Mestre forma part de la llista de CiU a Barcelona per les properes eleccions municipals. Ho podeu comprovar en aquest enllaç. Un cop a dins, la seva foto us apareixerà a mitja pàgina, la número 27 si compteu les fotos d'esquerra a dreta. Si cliqueu damunt la seva foto, us apareixerà un breu currículum del candidat Roger Mestre. Ell mateix explica que milita a CDC, que és el Portaveu del Grup de CiU a Sant Andreu i que actualment és el Cap de Gabinet de l’Alcalde de Viladecavalls... Bé, almenys una part ja l’hem aclarit via Google... ara només ens falta saber quines funcions té aquest “Cap de Gabinet de l’Alcalde de Viladecavalls”... i jo que em pensava que en Roger Mestre estava contractat com a "coordinador d'obres i serveis"... Almenys això és el que consta al Decret d'alcaldia del dia 11 de juliol de 2006... No em digueu que no és curiós... "
Abans de tancar aquest article ha arribat un comentari de la persona de la foto, Roger Mestre, que ens explica el seu currículum. Des de la Veu de Viladecavalls et donem les gràcies. El comentari diu(extracte):"Assabentat de l’interès que tenen per conèixer la meva biografia els hi faig arribar un breu currículum per tal que satisfacin la seva curiositat. Atentament,Roger MestreVaig néixer a Barcelona el 10 de març de 1977. Sant Andreu de Palomar és el meu poble i em sento orgullós de ser fill d'un dels barris amb més tradició històrica i sentiment de poble del pla de Barcelona. Sóc Conseller-Portaveu del Districte de Sant Andreu per Convergència i Unió des de l'any 2000 i vicepresident del districte de Convergència Democràtica de Catalunya.
Esperem haber superat la prova del nostre lector.