lunes, junio 18, 2007

Deu ni do!!

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
/2007/06/deu-ni-do.html
La veritat és que quan va arribar el primer e-mail preguntant per la persona que ara sabem que és en Roger Mestre no pensàvem que la pregunta donaria per tant. De fet algú va dir que això debia ser una broma. La qüestió és que ens vam llençar perquè tot i que fos una broma no voliem defraudar a un lector. Si som sincers pensàvem que no valia la pena perdre un lector perquè pensàvem que no teniem gaires.
Els comentaris i e-mails rebuts ens han fet pensar que s'ha generat una expectació important i de fet el número de visites del blog així ho demostren . També volem deixar constància que si Roger Mestre ens envia un e-mail o un altre comentari per aclarir qualsevol dels comentaris fets sobre la seva persona que ningú dubti que ho publicarem (ja vam publicar el comentari que ell va fer explicant el seu currículum).
Avui ha arribat un altre comentari que diu: "El fet d'estar contractat com tècnic d'obres i serveis no deixa de ser un engany més del Sr, Sebastià Homs i del mateix Roger Mestre pel fet de signar el contracte. Com va quedar reflexat en un dels últims plens és un comisari polític, per cert, amb quin telèfon envia aquest senyor a tots els simpatitzants i militants de CiU els SMS que continuament reben, potser amb el que paguem tots els contribuents...qui va programar i amb quins diners es va pagar la festa i posterior pica-pica després de la proclamació del Sr. Homs com il.lustríssim el dissabte 16 de juny a la plaça de la Vila...aquesta és la feina del Sr. Roger Mestre. "