miércoles, junio 20, 2007

Paco on estàs

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
/2007/06/paco-on-ests.html
En l'anterior article vam demanar l'opinió dels nostres lectors en referència a PVA. Han arribat alguns comentaris i e-mails, els publicarem. Abans ens agradaria destacar dos reflexions del PVA.
Considerem desafortunat el nom d'un partit que en teoria ha de lluitar pels interessos de tot un poble. La coincidència del seu nom amb les sigles del partit no deixen de mostrar un perfil egocentrista i de necessitat de protagonisme.
Els que coneixen al Paco ens diuen que és una persona agradable i que pressumia de ser un bon amic de Félix Farré (així ell ho manifestava) per tant no entenem com pot haver entrat en aquesta bogeria d'aversions i rencunies cap a ell.
Els comentaris arribats diuen:"Em sembla que el Sr. Paco Vega no va medir les seves paraules a la seva presentació per Internet, ja que si el que volia era acabar amb el monopoli de CIU dels últims 15 anys, perquè negocia amb ells?? És que no hi ha altres opcions polítiques al poble?? Potser el que hauria d'haver fet és parlar amb tots el partits abans de decidir a quí donava suport i no córrer tant, perquè potser hagués pogut guanyar quelcom més que urbanisme. Tenint la paella pel mànec crec que s'ha conformat amb molt poc. Poc futur li vec al Paco Vega si segueix amb aquestes poques ambicions.
20 / juny / 2007 03:40"Incluso pactando con CiU podia haber sido alcalde. No debe estar preparado "
20 / juny / 2007 05:02"Crec que es mou per ambicions personals i no perque estimi el poble ( la mostra la teniu en el nom del seu partit). He escoltat veus que en la precampanya va mantenir converses amb el club de petanca juntament amb el senyor Homs... així que el pacte estava fet abans de les eleccions. Espero no tenir-lo mai com a alcalde".
20 / juny / 2007 07:48"El pacto ya estaba echo antes de las elecciones. La ambición personal puede con Paco Vega y si quería cambiar con la hegemonía de CiU.. no se porqué ha pactado con ellos. Durante el tiempo que dure el mandato supongo que aparecerán muchísimas noticias sobre esta persona, basada más en aspectos personales que aspectos con proyectos para el pueblo.

"El títol de l'article, pot semblar extrany però està relacionat amb la noticia dels acomiadaments a l'Ajuntament de Viladecavalls que ens acaba d'arribar mentre redactem aquest article".