jueves, junio 21, 2007

Quico: avui no toca!!!

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
/2007/06/quico-avui-no-toca.html
Seguint amb els comentaris de les diferents forces polítiques iniciats per la Veu de Viladecavalls avui li toca al PSC. Els fets que s'estan produïnt a l'Ajuntament (acomiadaments, eliminació de mòbils i accessos, etc) des del nostre punt de vista, són molt més importants per als Viladecavallencs que el fer una reflexió general a nivell de tots els Ajuntaments de Catalunya. Ja saps Quico, avui el diari de Viladecavalls publica un article teu poc afortunat atesa la situació actual.
Des d'un punt de vista objectiu l'actual govern us està posant la feina de fer oposició molt fàcil. Ara, heu de fer-la. Pensa , que el fet de que CiU i PVA tinguin la majoria no vol dir que tots els seus votants estiguin d'acord amb les seves actuacions. El fet de votar a CiU no implica que les decissions de l'equip de govern siguin sempre ben acollides pels seus votants. Pensa que hi ha molta gent que està descontenta amb tot el que està succeïnt últimament. La gent del poble no vol fractures socials ni fer mal a ningú. La gent vol millores socials i una imatge de progrés i de qualitat del seu poble.
Ens han arribat e-mails de votants de CiU que no entenen el per què d'aquests acomiadaments. No volen que es doni una "imatge rància" del seu partit. "El fet d'haver tret uns bons resultats electorals esperem que no serveixi per aconseguir beneficis o revenjes personals"
Així que pren nota. Teniu feina, mooolta feina