lunes, junio 25, 2007

Aclariment del Diari de Viladecavalls

Informen als nostres lectors, de que no hi saben si La Veu de Viladecavalls esta relacionat amb els socialistes de la localitat, si els diuen que no, no cal dir que per nosaltres es suficient. A nosaltres ens dona igual qualsevol orientació, millor si es d’esquerres, l’important es que es faci bona informació i un bon treball periodístic, i cal dir que això ara per ara ho fam.
Si podem afirmar amb rotunditat que La Veu de Viladecavalls no te res a veure amb el Diari de Viladecavalls, i que la reproducció de bona part de les seves noticies ve amb el plantejament informatiu que realitzen, amb producció pròpia, però també de tot lo que te a veure amb Viladecavalls i es prou interessant, per donar-li difusió. Creiem que posar amb un lloc comú la majoria de coses d’interès que parlen del poble, facilita molt la localització i a la vegada afavoreix la difusió dels continguts, que es poden consultar també directament mitjançant els enllaços que posem al començament de les informacions.
En aquet sentit publiquem informacions de tothom, no només de La Veu de Viladecavalls, i que certament tenen a veure amb el PSC i la resta de partits d’esquerra de Viladecavalls, sense que vulgui dir altra cosa que la mencionada amb aquestes ratlles.
De la nostra independència editorial creiem es sobradament coneguda, i la nostra orientació, republicana i pluralista d’esquerres, sembla que no genera dubtes.