viernes, junio 22, 2007

Continua la cacera...

http://xlleberia.blogspot.com
/2007/06/continua-la-cacera.html
Encara no fa una setmana que es van constituir els ajuntaments d’arreu de Catalunya. Per això els diaris (com el Diari de Terrassa) parlen del cartipàs municipal, de les regidories que tindrà l’alcalde, la regidoria que tindrà un soci de govern, que si un partit que governa en minoria encara pot arribar a un pacte amb un altre, etc.
Doncs bé Viladecavalls és una excepció. Al Diari de Terrassa apareixia una noticia on parlava dels dos acomiadaments que han hagut a l’Ajuntament de Viladecavalls aquesta setmana, més concretament dimecres al migdia. En David Calvet (tècnic de promoció econòmica) i la Marta Miró (tècnica de comunicació) han estat acomiadats de l’ajuntament de Viladecavalls. Aquests acomiadaments s'han dut a terme sense que ambdòs treballadors tinguin expedients, per tant poden ser, perfectament, acomiadaments improcedents. Així penso que aquests dos nous casos portaran cua.
El nou estil de fer política s’està fent palès i la “caça de bruixes” personal continúa. Penso que ningú sap com pot acabar tot això, però bé, dubto que no...
Aquesta nova manera d’actuar està fent que arreu de la comarca l’il·lustrissim alcalde comenci a ser més conegut que qualsevol conseller de la Generalitat. Tres persones que no son de Viladecavalls, i que son de diferents municipis del Vallès Occidental, ja m’han dit: “Ostres amb l’alcalde, està posant a caldo al municipi, eh?! Anireu tots ben rectes!” Per tant, fins i tot la gent que no és del poble està observant des de fora la situació i la observen d’una manera força complexa.
Crec que ara tots els treballadors tindran por, i per tant hauran de fer veure que estan d’acord amb totes les decisions que es prenguin, encara que això no comporti un bé pel municipi, ja que si no ho fan possiblement acabaran com en David Calvet i la Marta Miró.