martes, noviembre 13, 2007

Un dia molt especial

http://manmars.blogspot.es/1194952860/#com

El passat divendres es va celebrar al teatre Principal de Sabadell la presentació a la ciutat de l’associació Êthos. L’acte va ser tot un èxit amb una participació de més de 400 persones i va contar amb l’actuació en directe de L’Alba Valldaura i la Marina com a xanquers donant la benvinguda fora del teatre, el presentador Jordi Amenòs i la obra de teatre “Es desde aquí que veo la luna” dirigida per Boris Rotenstein i protagonitzada per Aleix Rengel i Bernat Quintana ( que substituïa a Jordi Sanchez).

Com un dels organitzadors de l’acte, deixeu-me que us expressi la meva satisfacció pel desenvolupament del mateix. Va ser molt emotiu i la veritat que ho vaig viure amb passió i nerviosisme ja que com deia en articles anteriors, es una de les coses que he fet amb major entusiasme i passió, Êthos es una de les coses que fa que aixecar-te pel matí valgui la pena i vegis el món una mica diferent. Només tinc paraules d’agraïment per les 400 persones que veu omplir el teatre; amics, família, voluntaris i com no a la representació política que ens veu donar el vostre suport i que ens veu fer sentir molt ben acompanyats en tot moment.

La nit va ser perfecte, el Juanma ( president de la associació) i la Dolors ( terapeuta) van començar l’acte explicant la història i els projectes de la associació. Van ser uns parlaments senzills, propers, gens enfarragossos, però amb tota la passió que els que creiem en aquest projecte tenim al cor. No podia ser d’una altre manera, la toxicomania es una enfermetat tant complexa que per entendre-la se li ha de parlar de tu a tu, sense tabús i mirant-li a la cara. Desprès l’homenatge a Diego Camacho, reconegut empresari de Terrassa que sempre ha mantingut un caràcter solidari amb aquesta problemàtica, va ser sens dubte el moment més emotiu de la nit. Escoltar algú tan implicat com ell dir que no hi ha diners per pagar la feina que fem i repetir-lo 10 vegades més fora d’escenari fa posar els pèls de punta. Per últim el darrer parlament el va fer la senyora Maria Ramoneda, regidora de Salut en Sabadell. Com els altres va ser un parlament senzill i directe en que ens va expressar el seu recolzament i la seva col·laboració en tot el que ella i l’ajuntament ens poguessin ajudar. Però el que em va sobtar es que va ser un discurs fet des del cor, lluny de la fredor en que sovint ens parlen els polítics… gràcies senyora Ramoneda. L’acte va acabar amb la pujada a l’escenari de tota la junta directiva i els col·laboradors que han fet realitat l’associació Êthos, entre altres el que escriu.

M’agradaria acabar l’article donant les gràcies al senyor Sebastià Homs, que ens va rebre a l’ajuntament i ens va donar el seu suport i ens va estendre la mà a futures col·laboracions. Com ja he dit moltes vegades a Viladecavalls fa falta polítiques socials i al menys aquest cop l’alcalde va estar disposat a escoltar-nos i a treballar conjuntament. Òbviament el vam convidar a l’acte i vam poder contar amb la seva presència, així com la de del regidor de la oposició Francisco Garcia Cano, que sempre s’ha mostrat disposat a donar un cop de mà i a recolzar qualsevol proposta solidaria. Gràcies a ells dos per acompanyar-nos en aquest dia tant especial.

Ara ens toca treballar de valent per que això només ha sigut el tret de sortida, una declaració de principis que hem de portar a la pràctica en els propers dies i que esperem que duri tota la vida. Ara, desprès d’haver sol·licitat l’ajut de tots vosaltres per fer realitat aquest acte ens toca donar ajuda a tot aquell que ho necessiti: afectats, família, etc.

Si ens necessiteu, voleu col·laborar amb nosaltres, us voleu fer socis i/o esteu interessats en els projectes que portem a terme podeu posar-vos en contacte a través de:

juanmaethos@hotmail.com Juan Manuel Muñoz

pinxobkt@hotmail.com Manel Martínez

663027991 Dolors Martínez.

Etiquetas: