miércoles, octubre 24, 2007

Associació Êthos

Com ja vaig comentar en un article anterior , sóc voluntari i cofundador de l’Associació Êthos. Aquesta associació s’encarrega de donar suport i ajuda a gent amb problemes de drogodependències, ludopaties, compres compulsives, alcoholisme, etc.

Ja fa un any que hi treballem i desprès d’aconseguir amb èxit un grup d’autoajuda per a gent ja rehabilitada, fer tasques de recollida d’analítiques en col·laboració amb el CAS de Terrassa, començar un projecte de Payaso Hospital i de fer mesures alternatives per usuaris provinents de centres penitenciaris, hem decidit llogar un local a Sabadell i continuar creixent com una eina útil per a aquella part de la població que requereixi de la nostra ajuda. El desplaçament a Sabadell es degut a que desprès de varis contactes amb l’ajuntament hem arribat a una sèrie d’acords per treballar plegats amb aquesta tasca a vegades dura, però molt agraïda i sempre necessària.

Per aquest motiu farem una presentació de l’associació al Teatre Principal de Sabadell el proper 9 de Novembre a les 20hores. Aquest acte en que donarem a conèixer Êthos estarà presentat per l’Speaker Jordi Amenòs i podrem gaudir de l’obra de teatre: “Es desde aquí que miro la luna” representada per Aleix Rengel i Jordi Sanchez ( El Lopes de Plats Bruts). El preu de l’acte es de 10€ que estaran destinats a l’adequació i lloguer del local, per lo que es necessari que hi aneu tots ja que contribuireu a ajudar-nos a mantenir viva l’associació.

Espero que gràcies a vosaltres les 400 butaques del teatre s’omplin i que la presentació sigui un èxit. Qui estigui interessat en assistir-hi em pot trucar, enviar un meil o contestar en aquest blog i em posaré en contacte amb ell/a per facilitar-li l’entrada i tota la informació que desitgi.

Moltes gràcies, ens veiem el proper dia 9 de Novembre a les 20h.!!!!!!!