sábado, septiembre 08, 2007

Viladecavalls no s’adhereixi a la declaració del 8 de setembre com a Dia del Cooperant, la solidaritat de CIU només te relació amb les seves butxaques

L'Ajuntament de Viladecavalls no s’ha sumat a la declaració del 8 de setembre com a Dia del Cooperant que ha promogut per primer cop el Govern Espanyol, mitjançant la Secretaria d’estat de Cooperació. Amb aquesta commemoració es vol fer un reconeixement públic al treball de les ONG's, entitats solidàries i de totes les persones que treballen des de les entitats locals i des de les contraparts del Sud per fer possible la cooperació internacional en la perspectiva dels Objectius del Mil·lenni.
Però parlar de treball de les ONG i del reconeixement de l’esforç de les entitats, esta molt lluny dels criteris de CIU i el seu alcalde, ja que una vegada passada les eleccions a llançat a la paperera qualsevol sentiment, que no sigui el de la rancúnia i la revenja.
Amb una rapidesa extraordinària va passar de viure el mes electoral de maig amb els valor familiars i de la fe, visitant Montserrat donant petons a la Moreneta i posant veles, -si va fer fotos- i ja el més de juliol tot i que la seva gent de CDC-UNIO se’l volia creure, els fets demostren que els valors que ara abraça son molt mundans i tipificats al codi dels 10 manaments de Deu. Mala cosa per un ex seminarista, que el dimoni faci apostes per la seva ànima.
La taula municipal Viladecavalls solidari encara no s’ha convocat, però es que després de més de 100 dies de govern municipal de CIU+PVA, encara no s’ha convocat res menys un Ple extraordinari que esta qüestionat pels Grups politics PSC, ERC. IC-V, per evidents irregularitats. No se sap si dels fons destinats a solidaritat, s’ha tramés diners pels damnificats del terratrèmol que el passat 15 d’agost va sacsejar la part sud del Perú.
D’altra banda la col·laboració que es realitzava amb els nens sahrauís a l’estiu no s’ha fet aquet any. Sort que els diners del pressupost de solidaritat no es poden moure a les partides de sous. Ja s'hauria exhaurit