jueves, septiembre 06, 2007

Diada Nacional. Sense novetats amb les maneres de fer de CIU i l'Alcalde Sebastià Homs

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com
Aquests dies l’Ajuntament realitza el repartiment del full dels actes de la Diada Nacional i una vegada més CIU i el seu alcalde mostra el tarannà dels botiflers, amb intencions d'aprofitar-se dels sentiments populars de la gent de la nostra terra per cobrir els seus interessos partidistes i per sobre de tot, econòmics. S'han posat sous que alguns dels no guanyarien mai treballant.
No pot ser que els representants municipals del PSC, ERC e IC-V ens assabentem a través del full del que es pensa fer, molt menys de la Conferencia que es pensa realitzar el proper dijous 13 de setembre amb un cert caràcter institucional, encara no s'ha fet cap reunió des de les eleccions, ni s'ha informat als Grups Municipals dels actes. Ni es correcte ni ètic.
La gent de CIU que mana a l'Ajuntament no estima a Viladecavalls ni a Catalunya, quant el seu comportament es manifestament lesiu per treballar la cohesió social i els objectius comuns del poble.
Quant tot això es porta a les maneres autoritàries properes al feixisme, deixant de banda a la meitat del Consistori -cal recordar que CIU+PVA sumen 7 regidors, PSC+ERC+IC-V sumen 6 regidors- no cal pensar molt per sapiguer que anirà malament, i una part força important dels ciutadans de Viladecavalls es quedaran fora, sense participar dels actes, perquè no si troben representats.
Els menjars, amb la finalitat de atraure gent, només servirà per l'asistencia dels de sempre, i com altres anys, segurament, amb el repartiment de la coca i mistela encarregada generosament, per als regidors convergents i els seus amics. Això no es servir al poble, es aprofitar-se del poble.
Deixant clar que als actes aniran també gent que no te res a veure amb CIU però volen mantenir les tradicions, -seria bo la participació de molta mes gent per superar l'ambient provincià i chauvinista, generat pels convergents- s'ha d'afirmar rotundament que els patriotes, els ciutadans disposats a defensar les llibertats de Catalunya, i també de qualsevol poble oprimit, no necessiten del mistela ni dels petit burgesos que parlen de Catalunya, i des de fa molt temps només s'aprofiten.