miércoles, septiembre 12, 2007

Parlant d’ètica política, honestedat, i Sebastià Homs

http://viladecavalls
La societat municipal d’habitatge Multigestió S.L. tenia un Consell d’administració al qual hi eren tots els representants dels Grups Municipals del Consistori, si ve la composició donava la majoria al Grup Municipal de govern, a Viladecavalls CIU. Ara l'alcalde Sebastià Homs va decidir que al Consell d’administració només hi serien els que governen CIU+PVA.
Amb la societat a les mans, sempre, CIU i el seu representant Sebastià Homs, no van estar mai a l’alçada de les necessitats i pel contrari va demostrar incompetència, certa negligència en ocasions, i també falta de transparència a la gestió de les adjudicacions i el tractament econòmic dels contractes, de l’unica promoció de menys de 20 pisos que es van fer al carrer Rosari, quant van publicitar que farien més de 150. Aquesta mentida de CIU es pot comprovar per qualsevol.
Lo pitjor seria a les adjudicacions, algunes dels quals vulneren les condicions establertes d’ocupació de la vivenda, i no s’actua amb funció de criteris clientelars; val la pena reproduir un d’aquest casos, que després de moltes gestions els interessats ho van fer públic.
Lo que diuen amb data de fa un any, encara avui es vigent. Les maneres de CIU i el seu alcalde amb la col·laboració de gent externa a Viladecavalls, també de CIU -el comissari Roger, o el populista Florido-, han desmesurat la tendència a remenar de manera partidista els interessos col·lectius.
"ADJUDICACIONS D’HABITATGES DUBTOSES/ Dijous, 22 de juny de 2006
Escric aquesta carta com a mostra de la nostra indignació pel que fa a l’adjudicació dels 17 pisos de protecció oficial de Viladecavalls. El 27 de maig de 2005 es va fer el sorteig d’aquests habitatges i nosaltres ens vam quedar en una hipotètica llista d’espera.Segons el punt 6 de les bases d’adjudicació dels habitatges: “els adjudicataris hauran de destinar l’habitatge a domicili habitual un cop signada l’escriptura de compra i venda, i ocupar-lo dins dels 3 mesos següents del lliurament de les claus, prorrogables a d’altres 3 més (...)”.La data d’entrega de les claus es va fer el 15 d’agost de 2005; tenint en compte el punt citat abans, el 15 de febrer d’ enguany tots els nous propietaris hi haurien d’estar vivint en aquests habitatges com a domicili habitual. Us podem confirmar que a dia d’avui encara hi ha pisos tancats on suposem que els seus propietaris s’hauran empadronat, per justificar la seva residència habitual en aquests edificis.Ens sentim molt decebuts amb l’Ajuntament de Viladecavalls i Viladecavalls Multigestió Pública perquè no han mogut ni un dit per comprovar que realment hi viuen! És indignant! És injust que gent que realment necessitava aquests habitatges per viure ens hàgim quedat fora i, a més, n’hi ha molts que aviat farà un any que tenen els pisos i encara no hi viuen. Només espero que aquest escrit serveixi per fer una bona gestió en les pròximes adjudicacions d’habitatges a Viladecavalls. Olga Rivas Margarit".