jueves, julio 12, 2007

Un altre contractació sospitosa

http://laveudeviladecavalls.blogspot.com
/2007/07/un-altre-contractaci-sospitosa.html
Toni Florido Reyes (a la foto el primer per la dreta juntament amb Antonio Raso i Sebastià Homs en un sopar de campanya) fill del popular Florido del barri de Sant Llorenç de Terrassa ha sigut contractat per l'Ajuntament de Viladecavalls.
Toni Florido es suma a les contractacions promogudes per l'equip de govern com agraïment als serveis prestats durant la campanya electoral. Aquesta contractació a l'igual que la de Josep Faure no deixen de ser producte de la política de contractació de l'Alcalde Homs on el que menys es valora és la formació i l'experiència dels contractats.
Criteris tan habituals en l'administració pública com la contractació de persones preparades i formades es deixen de costat i es valora més el fet de pertànyer al mateix partit polític tot i que existeixin autèntics dèficits curriculars i empírics en relació a les tasques a desenvolupar. Segons les nostres fonts, Josep Faure no hauria ni tan sols finalitzat el batxillerat.
El fet de que Toni Florido Reyes hagi sigut contractat presumptament per formar part de la societat municipal MULTIGESTIÓ, dedicada a la promoció de vivendes de protecció oficial, no deixa de ser sospitós atès que, el seu pare i ell mateix, es dediquen a la construcció. Això, evidentment, no genera una gran confiança a priori. S'haurà de veure si existeixen incompatibilitats legals. El temps ens dirà com acaba tot això...