miércoles, julio 11, 2007

Sarai Gascón aconsegueix tres medalles d'or en els Campionats d'Espanya de natació adaptada

El cap de setmana passat es va celebrar al Parque Deportivo Ebro de Saragossa el Campionat d'Espanya de natació Adaptada, on la representant del Club Natació Terrassa Sarai Gascón va aconseguint tres títols de Campiona d'Espanya, a més de batre el Rècord d'Espanya en dues d'elles.
La Sarai va començar la competició imposant-se en la prova dels 100 braça amb una marca de 1.25.62. En la segona Sessió va nedar els 100 papallona on també va aconseguir la medalla d'or i nou rècord d'Espanya amb una marca de 1.15.90, rebaixant el rècord en 8 centèsimes. En aquesta jornada també va nedar els 200 estils on va ser desqualificada.
En la Jornada de diumenge, Sarai Gascón va nedar els 50 lliures on va aconseguir una marca de 31.00 batent un nou rècord d'Espanya, el 15è d'aquesta temporada, demostrant el gran moment de forma pel que està pasant.
Aquesta setmana la Sarai participarà en el Campionat de Catalunya Júnior i Absolut jove, on nedarà les proves de 50, 100 i 200 braça a les piscines Bernat Picornell i serà la única nedadora discapacitada de la competició