viernes, julio 13, 2007

Aquesta és la seva democràcia

http://lluissoler.blogspot.com
/2007/07/aquesta-s-la-seva-democrcia.html
l'Il·lustríssim Sr.Homs ens ha volgut tornar a demostrar qui és l'alcalde. Després que dimarts passat anul·lés unilateralment la junta de portaveus -l'òrgan de reunió que l'alcalde té l'obligació legal de convocar i portar a terme abans del ple-, durant el ple d'avui ha retirat torns de paraula, no ha permès torns de rèplica, ha afegit a l'ordre del dia com a propostes d'urgència un parell de plans parcials (Filvisa i polígon de Can Mir) sense donar-nos cap mena d'informació ni documentació sobre el tema...
El ple d'avui es podria resumir amb una de les sentències més dialogants que aquesta tarda ha pronunciat l'Il·lustríssim Sr.Homs: "nosaltres som set, vostès són dos". Aquesta és la seva democràcia. Il·lustríssim Sr.Homs, sé que llegeix aquest bloc. Si em permet un consell, reflexioni sobre el què ha passat avui a la sala de plens. Pensi que el seu grup només representa un 24,5% del cens total de Viladecavalls. Faci els números vostè mateix, CiU va obtenir 1308 vots sobre les 5346 persones que estaven cridades a les urnes.
Pensi que la condició d'alcalde no li dóna dret a saltar-se la legislació vigent. Llegeixi el ROM de Viladecavalls i repassi els drets dels regidors i dels grups municipals. Em permeto recordar-li que els regidors de l'oposició tenim drets legals que vostè està obligat a complir, tant si li agrada com si no.
Encara que potser li molesti la nostra presència, nosaltres també som representants legítims del poble de Viladecavalls i tenim dret a exercir la nostra feina. Reflexioni. Diu la dita que rectificar és de savis.