jueves, junio 07, 2007

Sr. Homs això és una democràcia...

Continua el "sarao" polític a Viladecavalls. Segons el Diari de Terrassa l'alcalde de Viladecavalls ha retirat l'accés (targetes clau) als regidors de l'oposició. Des de Viladecavalls News volem "felicitar" aquesta iniciativa de l'alcalde. Quin estil més democràtic.
Algú hauria de fer reflexionar a l'equip de govern entrant. No hem d'obviar que 1466 ciutadans de Viladecavalls van apostar per ERC(412), PSC(504), ICV(381),PP(169). Esperem que es governi per a tothom.
Des de la redacció fem una crida per garantir la democràcia. Aquests actes dificulten molt la imatge de transparència que han de donar els polítics. Viladecavalls ha de ser un poble on les idees dels convilatans no afectin a les relacions socials i humanes.
Sr. Homs vostè és l'alcalde, això ho ha guanyat a les urnes. Ningú li discuteix. A partir d'ara governi Viladecavalls per millorar dia a dia el poble. Permeti a tothom col·laborar. Vostè té a les seves mans la possibilitat de fer d'aquest poble un lloc que sorti als diaris per coses positives per als ciutadans