miércoles, junio 06, 2007

L'alcalde nega l'entrada a l'Ajuntament dels regidor de l'oposició a Viladecavalls

Mentre CiU i PVA acaben de tancar el pacte, els partits que estaran a l'oposició –PSC, ERC i ICV-EUiA– i que no han pogut formar una alternativa de govern es queixaven que Homs els havia impedit «poder fer les nostres gestions a l'Ajuntament», ja que no podien accedir a l'edifici consistorial ja que va donar ordres de canviar les codificacions de les targetes d'accés, va explicar l'ecosocialista Joan Antoni Olivares després d'intentar entrar-hi dilluns a la tarda sense èxit. Olivares va demanar explicacions per telèfon a Homs per «la seva borratxera de poder» i aquest va admetre haver-ho fet, però ahir l'alcalde va assegurar que «quan hi vulguin anar fora d'horaris d'oficina que m'ho diguin i autoritzaré la policia que els deixin passar».
Homs va explicar que ha pres aquesta decisió ara que governarà amb majoria «per posar ordre a la casa i regular les entrades i sortides del personal, també de l'administratiu, com fan en tots els ajuntaments».
Francisco García Cano, del PSC, coincidint amb la candidata d'ERC, Glòria Ullés, també es van queixar que l'endemà de les eleccions els va tallar la línia del telèfon mòbil, recordant que encara som regidors en funcions» i afegint que això «és una revenja per les mocions de reprovació» que li van presentar el mandat passat. Homs va explicar que ho havia fet perquè «si volen fer servir el mòbil per conspirar, que s'ho paguin».