domingo, febrero 25, 2007

Parlem de política municipal


http://carlesrh.blogspot.com/2007/02/parlem-de-poltica-municipal.html
Aquests últims dies es palpa en l'ambient polític de Viladecavalls un moviment inusual. Fa uns pocs mesos es nota una afluència més gran de gent als Plens (un fet molt positiu) i et vas enterant pel boca a boca (que funciona perfectament en aquest poble) o directament, que determinats actors de la vida "social" municipal fan alguns moviments, aquest cop polítics, molt determinats.
Per exemple, te n'adodes que es presentarà una llista "independent" amb un batiburrillo de gent provinent de diferents llocs. Parlant clar, es presentarà un ex-alcalde de Viladecavalls convergent amb un altre ex-regidor independent, amb un ex-president de la junta del U.D. Can Trias, entre d'altres.
També t'arriba la informació de que el president de la U.D. Can Trias anirà a la llista amb CiU i el Sebastià Homs al capdavant. A tot això també em pregunto si el president de l'AAVV de Can Trias es tornarà a presentar amb els socialistes.
Amb tot això, el que vull dir és que cal ser molt curós alhora de participar en entitats no polítiques i a la vegada estar present en la llista d'un partit polític. No és cap crítica, simplement penso que cal separar molt bé totes dues coses, ja que en algun moment pots confondre a qui estàs representant i quin és el teu objectiu.
Personalment, si fos el president d'alguna entitat del municipi, i decidís presentar-me a una llista electoral, dimitiria, per coherència. És clar que no tothom ha de tenir la mateixa opinió.
Dit això, no m'estranya que cap pes pesant dels abans esmentats vulgui anar a la llista d'Iniciativa amb el Joan Olivares o amb mi, d'una banda perquè la ideologia no és la mateixa i actualment som minoritaris, i de l'altra, perquè no crec que trobéssin el que sospito que van buscant.
Salut i bona campanya a tots i totes.