sábado, enero 06, 2007

El ple aprova el projecte bàsic de construcció de la piscina de Can Trias

El Ple va aprovar per unanimitat el passat dia 15 de novembre el projecte bàsic per la construcció d’una piscina a Can Trias, amb un pressupost estimat d’1,8 milions d’euros.
Malgrat que la proposta es va aprovar amb els vots favorables de tots els partits presents a la Corporació, aquests no van voler desaprofitar l’ocasió per donar la seva opinió. En aquest sentit, el portaveu del Partit Popular (PP), Miquel Castilla, va manifestar que no s’havien fet bé les coses, i que aquest projecte s’havia d’haver abordat un any abans, i no en aquells moments, a sis mesos d’unes eleccions locals.
D’altra banda, Joan Olivares, d’Iniciativa per Catalunya Verds(ICV), va explicar que el seu grup votaria favorablement el projecte, donada la necessitat d’un equipament d’aquestes característiques a Can Trias, encara que va afegir que a partir d’aquell moment, caldria elaborar un calendari per la seva execució i buscar més fonts de finançament.
També Ullés, d’ERC, va manifestar que recolzaria la proposta, tenint en compte que s’havia començat a gestar quan la formació s’integrava en l’executiu, tot i que va voler destacar que des dels seus esbossos fins aquell moment, hi havia hagut un in crement substancial en el seu cost.
Per la seva banda, Francisco García Cano, número u del Partit dels Socialistes de Catalunya, el va reivindicar com una obra dels grups polítics d’esquerres, encara que l’execució del mateixes materialitzés sota el mandat de Convergència i Unió. També va expressar la necessitat que aquest nou equipament fos cobert per poder-lo aprofitar no només a l’estiu, sinó també durant tot l’any.
La Revista Municipal. Gener de 2007