viernes, diciembre 29, 2006

La CUP denuncia les deficiències de la RENFE

La Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa s’ha reunit avui dia dels Sants Innocents davant les portes de l’estació de la RENFE per denunciar els retards i avaries diàries que afecten els trens de rodalies i regionals.
Segons la CUP, no hi ha cap innocent i RENFE és culpable d’una situació que afecta a milers de persones. Per manifestar-ho han penjat una gran llufa a l’entrada de l’estació.
Consideren que aquestes deficiències són conseqüència directa del desinterès de les administracions, que estan més preocupades per la construcció del tren d’alta velocitat que pel manteniment dels trens de rodalies.
El CUP manifesta que algunes de les solucions al problema seria exigir una millora general del servei, un augment de la periodicitat, l’ampliació dels horaris i de les capacitats dels trens i en especial de la línia Barcelona-Manresa.
Finalment, donada la gravetat de la situació, consideren que s’hauria de fer el traspàs de la gestió de la Renfe a la Generalitat de Catalunya, per tal d’iniciar un procés de sanejament i recuperar així la qualitat del servei.